Vastenactie 2017
Bwandafonds
Blog
© Bwandafonds 2021

Folder

Hierboven de folder die we beschikbaar hebben. Klik op de folder om te vergroten of klik hier om de folder te downloaden (pdf).

Hoe kunt u meedoen met de

vastenactie.

De vastenactie loopt van de periode 1 maart tot 15 april (Pasen). Het geld dat in deze periode op het in de folder vermeldde banknummer van de parochie H. Thomas te Alphen aan den Rijn binnenkomt telt mee in de vastenactie en wordt door Vastenactie met 50% aangevuld. Vermeld altijd “Vastenactie 2017” bij uw storting.

Alternatief

U kunt uw bijdrage ook storten op de bankrekening van het Bwandafonds (zie hier). Wij zorgen er dan voor dat dit meedoet in de vastenactie. Mocht uw bijdrage na de sluiting van de vastenactie binnenkomen dan bent u er in ieder geval van verzekerd dat het geld toch bij het doel in Oeganda terechtkomt. Dat garanderen we.

Activiteiten in kader van vastenactie 2017

Hieronder een lijstje met activiteiten van ons gedurende de vastenactie. Voor nadere info over de Sobere maaltijden en de Diaconale zondagen verwijzen we u naar de site van de parochie (www.heiligethomas.nl) 26 maart: Lezing met muzikale omlijsting U bent zeker uitgenodigd om op 26 maart de lezing (door Joke Linders) bij te wonen. Er is een omlijsting met Oegandese muziek. De aanvang is 15.30h, duurt ongeveer 60 minuten, toegang is vrij maar donatie voor de vastenactie is natuurlijk altijd welkom. Klik hier voor persbericht over deze lezing

Volg onze actie op

Facebook

Actie afgelopen en geslaagd. Dank, dank, dank. De uitvoering van de projecten is in volle gang. Zie hier voor meer info.